Αποστολή παραγγελιών χωρίς κόπο.

Η διαχείριση και αποστολή των παραγγελιών πρέπει να είναι μία πολύ εύκολη και γρήγορη διαδικασία, αποφεύγοντας πιθανά λάθη αλλά και περιττές ενέργειες! Η πλατφόρμα μας παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία, ενσωματώσεις και εφαρμογές για κάθε επιχείρηση, για κάθε προορισμό.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Δώστε επιλογές παράδοσης στους πελάτες σας.

Αποστολή στον χώρο τους

Δώστε πολλαπλές επιλογές από ελληνικές εταιρείες ταχυμεταφορών στους πελάτες σας για να επιλέξουν αυτοί την εταιρεία που εμπιστεύονται περισσότερο.

Παραλαβή από το φυσικό σας κατάστημα

Δώστε την επιλογή να πληρώσουν online την παραγγελία τους και να παραλάβουν το δέμα από το φυσικό σας κατάστημα

Παραλαβή από την εταιρεία Courier

εάν επιθυμούν, να μπορούν να παραλάβουν το δέμα κατευθείαν από το υποκατάστημα της εταιρείας courier

Pickup point

Η νέα μόδα στις παραδόσεις δεμάτων! Επιλέγουν σε ποιο σημείο θέλουν να το παραλάβουν από το αυτόματο μηχάνημα της επιλεγμένης εταιρείας.

Δυνατότητες που παρέχουμε για τον υπολογισμό μεταφορικών

Η διαχείριση των μεθόδων αποστολής είναι εξίσου σημαντική με τις μεθόδους πληρωμής. Έχουμε δημιουργήσει ένα κέντρο ελέγχου που εξυπηρετεί κάθε κλάδο επιχείρησης για το σωστό υπολογισμό μεταφορικών.

Δωρεάν μεταφορικά ανά ζώνη

Προσφέρετε στους πελάτες σας δωρεάν μεταφορικά βάση συνόλου παραγγελίας. Ρυθμίστε το απαιτούμενο ποσό ανά ζώνη και περιορίστε το βάση κιλών.

Χρεώσεις ανά ζώνη

Εισάγετε διαφορετική τιμολογιακή πολιτική ανάλογα με την τοποθεσία προορισμού της κάθε παραγγελίας, μία ζώνη είναι οι δυσπρόσιτες περιοχές ή χώρες του εξωτερικού.

Εύκολος υπολογισμός μεταφορικών

Εισάγετε κλιμακώμενες χρεώσεις βάση κιλών για τον υπολογισμό των μεταφορικών. Πχ. μέχρι 2 κιλά 2€, κάθε επόμενο κιλό +1€

Συνδυασμός με Κουπόνια

Προσθέσατε νέα μέθοδο αποστολής και θέλετε να την “προωθήσετε”; Μοιράστε ένα κουπόνι που θα εφαρμόζετε μόνο με τη συγκεκριμένη μέθοδο.

Σταθερό κόστος αποστολής

Πέρα από τις κλιμακούμενες χρεώσεις μπορείτε να προσθέσετε ένα σταθερό κόστος για κάθε παραγγελία.

Περιορίστε μία μέθοδο

Αν η παραγγελία ξεπερνάει το μέγιστο βάρος ή το καλάθι περιλαμβάνει προϊόντα που δεν μπορούν να σταλούν με συγκεκριμένη ταχυμεταφορική, τότε δεν θα είναι διαθέσιμη προς επιλογή

Εκδώστε τις ετικέτες αποστολής με ένα κλικ!

Η έκδοση Voucher είναι ένα σημαντικό μέρος της διαδικασίας ολοκλήρωσης των παραγγελιών. Δεν θα έπρεπε να σας αγχώνει η αλλαγή συνεργαζόμενης εταιρείας Courier όπως και τα Voucher θα πρέπει να εκδίδονται σωστά και γρήγορα.

Εδώ έρχεται η NagaCommerce και σας παρέχει τη δυνατότητα έκδοσης Voucher για κάθε ταχυμεταφορική που παρέχουμε, χωρίς επιπλέον χρεώσεις, με την ίδια διαδικασία για όλες τις εταιρείες και με το πάτημα ενός κουμπιού.

Μη χάνετε χρόνο, πάμε να ξεκινήσουμε μαζί!